Revelion in Africa de Sud

Ziua 1. BUCUREȘTI – CAPE TOWN
Întâlnire cu însoțitorul de grup în aeroportul Henri Coanda (Otopeni), îmbarcare și zbor spre Cape Town via Istanbul. Noapte și cină la bord.
Ziua 2. CAPE TOWN
Sosire în Cape Town, care (dacă starea vremii permite) se va putea admira mai întâi de pe Table Mountain, înalt de 1086 m, unde se ajunge cu telecabina. Continuare cu un tur panoramic admirând Castelul, Parlamentul, Primăria, Slave Lodge si Cartierul Malay Bo-Kaap. Cazare în Cape Town la Protea Hotel Victoria Junction sau similar.
Ziua 3. CAPUL BUNEI SPERANȚE
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Hout Bay pentru o mini croazieră până la insula Duiker unde se vor vedea colonii de foci.  Continuare spre  Rezervația Capului Bunei Speranțe ajungând la Cape Point, urmată de Simon’s Town si colonia de pinguini Jackass (pinguinii africani) de la Boulder’s Beach. Ultima oprire va fi la Grădina Botanică Kirstenbosch. Întoarcere la hotel.
Ziua 4. CAPE TOWN -  ZONA VITICOLĂ CU DEGUSTARE DE VIN
Mic dejun. Timp liber in Cape Town pentru explorarea orasului pe cont propriu sau excursie optionala in zona viticola (Franschhoek, Stellenbosh), cu degustare de vinuri. Intoarcere si cazare in Cape Town.
Ziua 5. CAPE TOWN – JOHANNESBURG
Mic dejun. Transfer la aeroport și zbor spre Johannesburg. Sosire și tur panoramic al centrului istoric: Constitution Hill, Carlton Center, Podul Nelson Mandela, Brixton Tower. Cazare Johannesburg- Sandton Southern Sun Katherine Street Hotel sau similar.
Ziua 6. JOHANNESBURG - KRUGER NATIONAL PARK
Mic dejun. Plecare spre Kruger National Park unde se întâlnesc  ‘Cei Cinci Magnifici ai Africii’ (The Big Five) – leul, leopardul, elefantul, rinocerul și bivolul. Se va face prima ieșire în rezervație în autovehicule speciale, împreună cu ghizi locali calificați, până la apusul soarelui.  Cină și cazare în lodge Hippo Hollow Country Estate, zona Parc Kruger.
Ziua 7. KRUGER NATIONAL PARK
Mic dejun. Dimineața devreme, o nouă ieșire în rezervație în care se vor putea întâlni nenumărate animale sălbatice în habitatul lor natural, precum gazele, antilope gnu, bizoni, rinoceri, elefanți, hiene, șacali, girafe, lei, leoparzi, gheparzi etc. Prânz sub formă de picnic în timpul safariului. Întoarcere în lodge pentru cină și cazare.
Ziua 8. KRUGER NATIONAL PARK – CANIONUL BLYDE RIVER - PRETORIA 
Mic dejun. Plecare spre Pretoria parcurgând Panorama Route, trecând prin canionul Blyde River, unde se vor vedea: Wonder View, Bourke's Luck Potholes, the Three Rondavels. Sosire Pretoria și cazare Hotel Centurion sau similar.
Ziua 9. PRETORIA & MINELE DE DIAMANT CULLINAN – SUN CITY
Mic dejun. Se vizitează Pretoria cu Voortrekker Monument, Church Square, Kruger House, Primăria, Melrose House, cartierul guvernamental Union Building. Excursia continuă cu vizita faimoaselor Mine de Diamant Cullinan. Intoarcere in Pretoria si cazare. 

Ziua 10. SUN CITY & LEAGĂNUL OMENIRII 
Mic dejun. Plecare spre Sun City. Sosire si timp liber pentru relaxare si vizite individuale. Cazare la același hotel.
Ziua 11. SUN CITY
Mic dejun. Zi dedicată în întregime relaxării și vizitelor individuale în Sun City sau excursie optională (disponibil doar în engleză cu ghid local)  la unul dintre cele mai interesante situri sud-africane din Patrimoniul Mondial UNESCO: ansamblul Maropeng-Sterkfontain.. Cazare la același hotel.
Ziua 12 SUN CITY - JOHANNESBURG 
Mic dejun. Timp liber în Sun City până la transferul la aeroport pentru reuniurea cu restul grupului și însoțitorul de grup urmat de zborul de întoarcere în tară via Istanbul. Noapte și cină la bord.
Ziua 13. BUCUREȘTI
Aterizare pe aeroportul din Istanbul, iar după o scurtă escală, îmbarcare pentru zborul spre București, ultima etapă a acestei călătorii. Sosire în București în cursul dimineții.

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

29 Decembrie

2769 €

599 €

 

NOTE 

Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.

Grup minim  25 pers.

Pentru un grup format din 20-25 persoane, tariful se majoreaza cu 135 €/pers.

Pentru conditiile de participare - detalii in agentie.

 

 

Servicii incluse

 • transport cu avionul pe ruta București – Cape Town / Johannesburg-București cu escală
 • transport cu avionul pe ruta Cape Town – Johannesburg
 • taxe de aeroport pentru zborurile internaționale și zborul intern
 • transferurile cuprinse în program, transport pe durata programului
 • intrările la obiectivele turistice și în rezervații
 • cazare 10 nopti cu mic dejun în cameră dublă, în hoteluri/lodgeuri de 3-4* (norme locale)
 • 1 prânz și 2 cine conform program
 • însoțitor român pe durata traseului
 • asigurare medicală + storno (*valoare storno asigurată – până la 8.500 lei / călătorie

Pretul nu include

 • taxă de viză și procesare Africa de Sud (se achită obligatoriu la înscriere): 55 €
 • bacșisuri (se achită obligatoriu la însoțitorul de grup): 5 € / pers/zi
 • Cină festivă de Revelion în Restaurantul Gold cu transfer:130 € (opțiunea se face doar la înscriere)
 • excursiile opționale; Zona viticolă (Franschhoek, Stellenbosh): 55 €
 • alte servicii decât cele menționate