Carnaval la Venetia

18 Februarie 2023 | Bucuresti–Venetia-Mestre
Intalnire cu insotitorul de grup in Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:40, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS788 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40, aterizare la Viena la ora 07:20. La ora 09:15 decolare cu zborul OS521 catre Venetia. Aterizare la ora 10:20. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie in Mestre. Cazare Hotel Antony 4* Venetia-Mestre sau similar.

19 Februarie 2023 | Paradele Carnavalului de la Venetia
Mic dejun. Deplasare cu insotitorul de grup in Venetia. Competitia cu spirit de carnaval are loc in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Astazi au loc doua evenimente importante ale Carnavalului:
♦ Celebrul zbor la Vulturului–Volo della’Aquila din Piazza San Marco la ora 12:00. Pentru editia din acest an a Carnavalului s-a pregatit un zbor spectaculos din turnul clopotnita al Venetiei catre scena din Piata San Marco. Cu doar cateva zile inainte de eveniment, Marco Maccapani va dezvalui numele personajului care va juca rolul vulturului.
♦ Finala concursului de masti si costume, ocazie cu care veti putea admira "Cel mai bun costum mascat” si “Cel mai bun costum mascat conform temei prezentei editii a Carnavalului”.
In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Scena reprezinta inima acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. De asemenea, puteti admira Venetia intr-un tur pietonal cu insotitorul de grup. Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Intoarcere la hotel in Mestre. Cazare Hotel Antony 4* Mestre-Venezia sau similar.

20 Februarie 2023 | Paradele Carnavalului de la Venetia-Insulele Murano si Burano
Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. Astazi la ora 11:00 in Piata San Marco este concursul de costume pentru copii. Optional, se poate face o excursie cu vaporasul impreuna cu insotitorul de grup in Insulele Murano si Burano. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara intoarcere la hotel in Mestre. Cazare Antony 4* Mestre-Venezia sau similar.

21 Februarie 2023 | Paradele Carnavalului de la Venetia
Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia, cele mai frumoase din intreaga perioada a Carnavalului:
♦ La ora 16:00 se asteapta intoarcerea pe scena a celor 12 Marii ale Carnavalului pentru ceremonia de premiere. Aceste vor sosi cu vaporul de la Campo San Giacomo dell’Orio, iar la ora 16:00 va avea loc incoronarea castigatoarei din acest an.
♦ La ora 17:00 este programat celebrul Svolo del Leon–Zborul Leului, un tribut adus simbolului Venetiei, moment in care un urias steag cu simbolul Venetiei va fi inaltat peste multimea adunata catre turnul din Piata San Marco. Toate evenimentele se pot vedea pe site-ul oficial al carnavalului click AICI
Seara intoarcere la hotel in Mestre. Cazare Hotel Antony 4* Mestre-Venezia sau similar.

22 Februarie 2023 | Venetia–Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite pietonale cu insotitorul de grup in centru istoric al orasului Mestre: Piazza Erminio Ferretto unde se gaseste Domul din Mestre (Duomo di San Lorenzo), Turnul cu Ceas (Torre dell’Orologio) si cladirea istorica a teatrului Excelsior, astazi cinematograf. Un alt obiectiv turistic important este Teatro Toniolo, construit in 1912, aflat in apropierea Galeriei Matteotti, zona plina de magazine si foarte aglomerata. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS530 cu destinatia Viena. Decolare la ora 19:05 si aterizare la ora 20:15. La ora 21:15 imbarcare pe zborul OS787 cu destinatia Bucuresti. Aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 23:50.

 

 

Servicii incluse

 • Zboruri Bucuresti - Venetia - Bucuresti, Compania Austrian Airlines
 • Taxele de aeroport (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport
 • Cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel 4* situat central in Mestre, sau similar
 • Turul Venetiei cu ghidul insotitor
 • 3 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu ghidul insotitor
 • Tur pietonal in Mestre cu ghidul insotitor

Pretul nu include

 • Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
 • Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
 • Biletele de autobuz si/sau vaporetto pentru deplasari in Venetia
 • Taxa de oras (se achita la receptia hotelului)
 • Orice alt serviciu nementionat in program