Vacanta de Paste si 1 Mai in Tenerife

Petrece vacanta de Paste si 1 Mai intr-o destinatie exotica: Tenerife!

Pachete de 7 nopti, transport cu avionul, plecari din 30.04.2021!

Coral Compostela Beach 3* - Playa de las Americas. Preturi de la 757 eur/pers, 7 nopti cazare cu tip de masa in functie de oferta.

Un resort pentru familiile cu copii, situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de plaja Las Vistas. Are un design minimalist si a fost recent renovat. Camerele au si o mini-bucatarie, balcon / terasa. Hotelul dispune de o piscina pentru o adulti, o piscina pentru copii, restaurant cu terasa, supermarket, locuri de joaca.

Gala 4* - Playa de Las Americas. Preturi de la 855 eur/pers, 7 nopti cazare cu tip de masa in functie de oferta.

Hotelul Gala reprezinta locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante atat pentru iubitorii de plaja si mare, cat si pentru cei care doresc sa viziteze insula Tenerife. Este situat in centrul zonei turistice Playa de lLas Americas, la 200m de plaja. Terasa hotelului are vedere la Oceanul Atlantic si la Insula Gomera. 

Coral Ocean View 4* - Playa de Las Americas. Preturi de la 868 eur/pers, 7 nopti cazare cu tip de masa in functie de oferta.

Coral Ocean View este un hotel conceput pentru adulti, cu decor modern si inovativ, oferind confort la cele mai inalte standarde de calitate. 

Coral Suites Spa 4* - Playa de Las Americas. Preturi de la 910 eur/pers, 7 nopti cazare cu tip de masa in functie de oferta.

Hotelul este destinat in exclusivitate adultilor, cu camere luminoase si un design modern. Scor Booking: 9/10. Hotelul se afla la 500 m de plaja si 20 km de aeroportul Tenerife Sud.

H10 Costa Adeje Palace 4* - Costa Adeje. Preturi de la 914 eur/pers, 7 nopti cazare cu tip de masa in functie de oferta.

Situat pe malul marii in Costa Adeje, hotelul, inconhurat de gradini tropicale, este caracterizat de eleganta, lux si confort.

Toate ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Conditii de calatorie (in vigoare la data de 31.03.2021):

Toti pasagerii curselor aeriene care intra in Spania, prin orice aeroport trebuie sa prezinte un test negativ PCR de Coronavirus, efectuat cu maxim 72h inainte de calatorie.
Turistii care calatoresc in Spania trebuie sa descarce si sa completeze SPAIN HEALTH TRAVEL APP aici: https://www.spth.gob.es/
La finalizarea completarii formularului turistii vor primi pe e-mail o confirmare cu un cod de calatorie pe baza caruia vor ajunge in pasul final pentru generarea codului QR.
Codul QR este necesar pentru controlul vamal, pe aeroport la sosirea in Spania. Acest cod poate fi printat sau prezentat de pe telefon.
Este recomandata completarea formularului online cu cateva zile inainte de plecare, dar nu mai putin de 48 de ore inainte de plecare.
Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale).

 

 

Servicii incluse

  • Transport cu avionul (Wizz Air si Anima Wings)
  • Cazare 7 nopti cu tipul de masa specificat pentru fiecare hotel
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Taxe de aeroport
  • Asistenta turistica locala

Pretul nu include

  • Testul PCR obligatoriu efectuat cu maxim 72 de ore inainte de calatorie
  • Catering in timpul zborului
  • Asigurarea medicala de calatorie si storno
  • Excursiile optionale